Banner
Hallo Brains!

Volg mijn reis als ADHDer. Ik beloof je dat het niet saai zal zijn!

Menu





Hallo Brains!

Hier vind je de blogs die deze maand zijn verschenen. Voor het archief zie de kolom rechts of beneden aan op de mobiele versie.

Keer terug naar huidige maand

Stille maand.

Voor mijn blog een stille maand, maar ondertussen met veel zaken bezig. Naast mijn werk als ervaringsdeskundige ben ik ook veel onder de motorkap bezig.


Dag Mastodon

Vandaag dus Mastodon helemaal verwijderd. Ik ga door met het vertrouwde Friendica. Niet alleen kennen we elkaar al jaren, maar we spreken ook dezelfde taal, PHP.


Joene Praatjes

Soms hebben dingen een staartje en zo ook [mijn blog](https://blog.roelfrenkema.com/index.php?dir=01.Blog&jaar=2023&maand=01&blog=202301072019-Toonverwijt.md) over toonverwijt in Januari.


Pitch

Gisteren met collega's van de wetenschapscommisie de expertmeeting op de Radbout universiteit bezocht. We hebben de voortgang van de samenwerking besproken en ik heb een pitch gehouden over een van de


Honeypot

Mijn nieuwste onderneming is te vinden op [https://honeypot.roelfrenkema.com](https://honeypot.roelfrenkema.com) die ik heb opgezet om met mijn firewall te experimenteren.


Firewall update

En het gaat maar door. Na Rusland en Belarus beginnen nu de hack pogingen uit Iran binnen te druppelen. Dus geen andere optie dan ook Iran aan mij IPSET toe te voegen.


Verhitte discussies

Soms voel je je op Mastodon weer helemaal Twatter. Sommige mensen zijn nog steeds niet in staat een discussie te voeren zonder geduld te verliezen of de regels van een fatsoenlijke discussie te beheer




Aanbevolen links

Impuls en Woortblind
ADHD Cafe Den Haag

Archief

Bedel Tikkie

Tikkie QR