Banner
Hallo Brains!

Volg mijn reis als ADHDer. Ik beloof je dat het niet saai zal zijn!

Menu





Hallo Brains!

Hier vind je de blogs die deze maand zijn verschenen. Voor het archief zie de kolom rechts of beneden aan op de mobiele versie.

Keer terug naar huidige maand

Wat doet het met je?

Is de titel van een [nieuwe pagina](https://blog.roelfrenkema.com/index.php?dir=02.GGZ&jaar=2023&maand=01&blog=202301181111-Wat_doet_het.md) die ik heb toegevoegd


Afscheid nemen.

Ik heb #ADHD en enorm veel empathie. Ik ben ook een enorme flapuit en maak ongepaste grappen. Mensen raken ongewild gekwetst en door die empathie kwets ik me daarmee zelf ook.


AD Paywall

img/adpaywall.png

2/3 rijkdom afgelopen 2 jaar naar de 1% meldt Oxfam Novid in een [persbericht](https://www.oxfamnovib.nl/persberichten/vermogen-miljardairs-stijgt-met-27-miljard-per-dag-terwijl-1-op-de-10-mensen-hong


Open Letter to Putin

img/dearputin.png

Dear Mr. Putin,


Cybernetica

img/cybernetica.jpg

Bij cybernetica denkt iedereen aan computers en robots. Weinig mensen weten dat deze wetenschap ook organismen omvat. Een mooie definitie is:


Rondje Lidl

img/rondjefiets.jpg

Na vette reclame in de krant dat Lidl zich zo op de


Toonverwijt

Ik ben vandaag voor de tweede keer in mijn leven tegen het verwijt 'tone policing' aangelopen. Dat was me nu eens een nader onderzoek waard. Eerst de definitie:


Blog omzetten naar PHP

Ik ben dus nu zover dat ik mijn blog een stuk eenvoudiger heb gemaakt met behulp van PHP. Voortaan kan iedere entry als een aparte file in een blogdirectory gedumpt worden.


Aanpassing website

Naarmate ik meer bezig ben met de Fediverse raakt mijn aandacht los van Mastodon. Ik besef steeds meer dat Mastodon eigenlijk alleen maar een client is.


Happy New Year

Another month has past. December has now been added to the archives and we start with a fresh month and year.




Aanbevolen links

Impuls en Woortblind
ADHD Cafe Den Haag

Archief

Bedel Tikkie

Tikkie QR