Banner
Joene Praatjes

The easiest CMS in the world.

Menu





#Joene Praatjes

Soms hebben dingen een staartje en zo ook mijn blog over toonverwijt in Januari.

Ik kwam daar achter toen ik opeens niet meer met N.M. kon communiceren die vervolgens vasstelde dat ik op todon.nl geblokt ben.

Blijkbaar drijft de meneer uit die blog @joenepraat@todon.nl het zover dat hij mij niet alleen blokt voor zichzelf maar ook voor alle gebruikers op zijn server.

Ik ben er eens ingedoken maar todon.nl schijnt een soort Noord-Korea te zijn waar graag en scheutig geblokt wordt als iemand of een instantie niet zuiver in de leer is.

https://todon.nl/about

Onder de noemer van zuiverheid en vrijheid is er een lange lijst van verboden en ze hebben wat ze een wiki page? noemen met de langste lijst van gemute servers die ik tot nu toe gezien heb.

https://wiki.todon.eu/todon/domainblocks

Blijkbaar is het veel werk want er staat bij dat single user instanties niet genoemd zijn. Lijkt op een admin die OCD en ODD in een talentvolle manier combineert.

Dus als je daar een account hebt is de kans groot dat je alleen ziet wat je grote leider goedgekeurd heeft. Zelf zie ik geen reden om die site verder te blokken. Joene wel. Die zit met de rest van de fascisten in de blokkendoos.







We endorse

Impuls en Woortblind
ADHD Cafe Den Haag Straico AI platform

Archief

GitHub.

Repository