Banner
Slagzin kunst

The easiest CMS in the world.

Menu





Slagzin kunst

Intro

voorbeeld

Deze week ga ik aan de slag met het maken van AI afbeeldingen op basis van slagzinnen die ik uit diverse persartikelen haal. Door middel van AI technologie is het mogelijk om beelden te creëren die aansluiten op de inhoud van een artikel.

Het gebruik van deze afbeeldingen kan de leesbaarheid en visuele aantrekkelijkheid van het artikel vergroten. Het creëren van deze afbeeldingen vereist een combinatie van kennis van AI technologie en creativiteit. Het is een uitdagend project dat zowel technische vaardigheden als artistieke flair vereist.

Workflow

Als je een creatieve workflow hebt, is het mogelijk om unieke en effectieve slagzinnen te vinden en afbeeldingen te produceren die het hart van je doelgroep raken. Het is ook belangrijk om te letten op de emoties en reacties die een slagzin kan oproepen bij een potentiele kijker.

Het produceren van afbeeldingen kan worden gedaan met behulp van verschillende software programma's en tools, zoals Adobe Photoshop of Canva. Het kiezen van de juiste kleuren, en afbeeldingen kan een grote impact hebben op hoe je boodschap wordt ontvangen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de afbeeldingen naadloos aansluiten bij de slagzin.

Door deze workflow te volgen kun je jouw afbeeldingen een unieke en onderscheidende uitstraling geven die resoneert met jouw doelgroep.

Totslot

Ik ga bij het plaatsen van de afbeelding in de prompt verwijzen via de slagzin naar het artikel. Daardoor ziet de prompt er even anders uit. In de omschrijving vermeld ik een link naar deze blog. Ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan beleven als ik.







We endorse

Impuls en Woortblind
ADHD Cafe Den Haag Straico AI platform

Archief

GitHub.

Repository