Banner
Drukke maand.

The easiest CMS in the world.

Menu





#Drukke maand.

Ik loop weer vreselijk achter met mijn blog. Ik ben ontzettend druk geweest met het inrichten van een nieuwe router. Mijn Raspberry Pi 4 trok het gewoon niet. Soms wel workloads to 5. Ik heb dus een minipc met een N5095 processor aangeschaft. Ding loopt nu na wat aanloop moeilijkheden als een tierelier.

Nu dus ook weer aandacht voor mijn blog. Ik heb een drukke maand. Ik krijg mijn oppas hondje te logeren. De 21 is er een stand in de RAI die mijn aanwezigheid verlangt en de lasercutter heeft prioriteit.

Daarnaast moet ik echt ff in huis bezig en begin ik deze maand met afslanken. En dan niet met een dieet maar meteen de beuk erin. Spuiten. Door mijn lichamelijke omstandigheden zoals diabetis kom ik hiervoor in aanmerking. Het is dus niet een frivool experiment.

Mijn ADHD brein dreigt ondertussen met overload. Nou ja we zien het wel weer. Hou deze site in de gaten voor meer nieuws.

Werk trouwens ook weer aan de blog zelf om nog sneller te kunnen schrijven. Headers en footers komen nu van filenaam en datum.







We endorse

Impuls en Woortblind
ADHD Cafe Den Haag Straico AI platform

Archief

GitHub.

Repository