Banner
Ik ga op reis en wat neem ik mee!

The easiest CMS in the world.

Menu





#Ik ga op reis en wat neem ik mee!

Dat is in de loop der jaren veranderd. Voor veel mensen maakt het dat moeilijk om te beslissen en keuzes te maken. Om het voor mijn ADHD broertjes en zusjes en alles daartussenin eenvoudiger te maken heb ik daar eens over nagedacht.

Ik kom tot een indeling in 3 verschillende gebieden. In principe dus 3 tassen.

  1. Je persoonlijk zaken. Denk hierbij aan portemonnee reispapieren maar ook telefoon(s) en oplader(s). Als het goed is moet een schoudertas voldoende zijn.

  2. Buro/Werk. Dit zijn bv je laptop en A4 mappen etc. Ook externe harddisks vallen hieronder. Alternatief kan dat ook alle andere electro apperatuur zijn zoals een fotokit, een drone dat soort zaken. Hier kun je vaak goed een rugzak voor gebruiken.

  3. De klassieke persoonlijke verschoning en verzorging. Kleding toilet artikelen en medicatie. Maar ook zaken als zakmessen of ander spul dat bij bv inchecken vliegtuig niet gewaardeerd wordt. Dit stop je natuurlijk in een koffer of trolley.

Als je denkt meer nodig te hebben denk dan eens goed na waarom? Vaak zal het items betreffen waarvan het nut minder groot is en de kans dat je ze nodig hebt klein.

Voor 1 en 2 geldt dat het een goede oefening is om dat spul altijd in die tassen te bewaren ook als je niet op reis bent. Dat scheelt veel zoeken en paniek. Maak er een routine van.







We endorse

Impuls en Woortblind
ADHD Cafe Den Haag Straico AI platform

Archief

GitHub.

Repository